نمایش نتایج جستجو برای
نویسنده: بهداد شکرالهی
موارد یافت شده: 5
1 - بررسی خواص ضد میکروبی اسانس روغنی گیاه خوشاریزه بر باکتری باسیلوس سریوس (چکیده)2 - ارزیابی تاثیرافزودن آرد نخود به فرمولاسیون خمیرابه بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی پوسته مدل سرخ شده (DFCM) (چکیده)
3 - Effects of Addition Lentil Flour on the Batter Formulation on Quality of Simulated Fried Crust by Using a Deep-Fried Model System (چکیده)
4 - ارزیابی تاثیر پیش تیمار مایکروویو و دمای سرخ کردن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی کدوی سرخ شده به روش عمیق (چکیده)
5 - بررسی امکان کاربرد منطق فازی در مدلسازی انتقال جرم طی فرآیند سرخ کردن (مطالعه موردی : کدو) (چکیده)